Благочестивият богослов се напи до козирката и налетя на тризначките

Разврат и пиянство настъпи в Големия брат заради равенството на българските футболни национали с Холандия
8 окт 2006 15:43,
Благочестивият богослов се напи до козирката и налетя на тризначките
Комбинацията от алкохол и пури ликвидира благочестивите нрави в Къщата. Илюстрация: Корбис
Истинска вакханалия се разигра в съботната вечер сред съквартирантите в Големия брат.

Причина за необузданите страсти стана равенството 1:1 на българските футболни национали с Холандия, в мач от квалификационната група за финалите на Европейското първенство.

Биг Брадър съучастнически награди съквартирантите с марково уиски и дебели пури заради успеха на Стоичковата чета.

Най-необуздан в алкохолното пиршество се оказа благочестивият богослов Тодор. Падрето, както го нарича гларусът Павел, пресуши алкохолните дарове с невероятна бързина. Под влияние на спиртните напитки той започна да сваля всички дами в Къщата.

Тошко не спря да рецитира стихове и да пее песни, като дори не позволи на принцесата Лиляна, която изтощена от пиянството, искаше да си легне към 3 часа сутринта.

Като капак на всичко влезлият в алкохолен грях самарянин се просна в леглото на тризначките, които обаче нямаха нищо против визитата на Падрето.
В неделната сутрин Тошката естествено имаше тежък махмурлук и остана да  вегетира под завивките.

В това време неговите колеги обсъждаха кой е изял две пържоли от вчерашното готвене. Опитните зайчета са напълно наясно, че Биг Брадър им прави номера, след като засякоха липси от храна, а Лиляна и Павел се простиха с парфюмите си. Барманът Боян пък засече кални стъпки в двора, идващи от входната врата.

Никой обаче и не подозира, че грабителят е техният бивш другар Панайотчо. “Селският бек”, както го нарече Мариола, има тайна мисия, която свършва във вторник.

В неделната сутрин се случи и невиждано чудо. Аристократичната Лилиан се включи в домакинската работа и започна да бели картофи и да помага на леля си Вили.

Невярващият на очите си борец за сърцето на Лили, ръгбистът Борислав, се отдръпна от бойното поле и остави двете домакини да се трудят на спокойствие с правенето на обяда.

По същото време пък Павел набързо забрави стремленията си към находчивата танцьорка Палома и започна да затрупва с феромони тризначката Любов.

Палавата русокоска се опита да натири “плющящия” бургазлия, като му припомни, че изгората му спи в гнездото си. Павката обаче остана сгушен до Любовта в Къщата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание